Říjen 2010




Mier-Peace

31. října 2010 v 18:03 Mier-Peace



Kto ako vizeral???

31. října 2010 v 17:51


Test1

31. října 2010 v 17:34 TESTY RBD
1.Aké vlasy má Anahí počas 2.série seriálu?
a)čierne
b)blondavé
c)karamelové

2.S kým chodila Roberta na začiatku prvej série?
a)Giovanny
b)Jack
c)Joakin

3.Gaston je Jose:
a)tútor
b)otec
c)manžel

4.Anahí mala:
a)obezitu
b)anorexiu
c)žltačku

5.Ako sa volá vlastným menom Alicia?
a)Sol de Riva
b)Maria Fernanda Garica
c)Paola Rey

6.Koncert RBD,ktorý mal najväčší úspech sa odohral v:
a)ázií
b)v brazílí
c)v Riu

7.Najoblúbenejšie jedlo Anahí je:
a)morské plody
b)sushi
c)mexická kuchyňa

8.Christián Chávez je:
a)homosexuál
b)transexuál
c)mužatla

9.Dulce má piercing v :
a)pupku a v ústach
b)v nose a v obočí
c)v pupku a nose

10.Kde hrala Maite,okrem Rebelde?
a)Mi Pecado a Pasion De gavilanes
b)Cuando como con en angel a Rebeca
c)Cuando como con en angel a Mi Pecado


11.Z ktorého klipu je táto animácia?
12.Názov 3 pesničiek z cédečka REBELDE
13.Na akých 2 akciách sa zúčastnila Dulce?
14.Kolko rokov spolu chodili Alfonso a Dulce?
15.2 frajerky Uckera počas prvej série seriálu Rebelde(filmové frajerky)
16.S kým bude Alma Reyová na konci seriálu REBELDE?
17.Na koho z tvojho hladiska sa podobáš s obsadenia postáv Rebelde?
18.Čo dá Diego Roberte na konci 3.série do ruky,na lodke?
19.V ktorej sérií bude zniet na začiatku zvučka Aún hay algo 20.3 miesta,kde bola Any na Mi delirio world tour...

test2

31. října 2010 v 17:33 TESTY RBD


SUPER TEST-Ste správny Rebel?Otestujte sa!

Obťiažnosť-♥♥♥-v pohodke

Pripravila som pre vás dosť ťažký test podľa mňa ,aby ste si otestovali vedomosti a zistili či naozaj viete všetko,čerpala som výlučne zo svojej hlavy bez použitia internetu ,takže som zvedavá ako na tom budete ,kompletne je 16 otázok z možnosťami vždy 4...Tak hor sa do toho ,svoj výsledok napíšte do komentárov,zvlášť som zvedavá na členov FANSU,vyhodnotenie je na konci:
1.Ako sa volajú ex členovia skupiny RBD?
a)Any,Alfonso,Dul,Bebe,May,Chris
b)Any,Alfonso,Ucker,Zoraida,May,Chris
c)May,Estefany,Dul,Alfonso,Chris,Ucker
d)Rodry,Dul,May,Chris,Alfonso,Anahí

2.Ktorý z členov RBD vymyslel názov skupiny?
a)Anahí
b)Dulce
c)Alfonso
d)Mayte

3.V ktorom roku vznikla skupina RBD?
a)2005
b)2006
c)2004
d)2003

4.Ktorý deň sa officiálny považuje za deň vzniku RBD?
a)4.10
b)15.10
c)5.12
d)6.03

5.Ako sa volá prvé DVD,ktoré vydali RBD?
a)Hecho en Espana
b)RBD Tour Generación
c)RBD Tour Adios
d)Live in Hollywood

6.Ako sa volá režisér a manažér RBD?
a)Rosy Ocampo
b)Tony Fadel
c)Pedro Damián
d)Luis Luisillo

7.Ako sa volá postava,ktorú si zahrala Dulce Maria vo Verano de amor?
a) Miranda Perea Olmos
b) Roberta Alejandra María Pardo Rey
c) Marcela "Marce" Mejia
d) Britanny

8.Ktorú pieseň spievala skupina prvýkrát v Rebeloch?
a)Salvame
b)Sólo Quédate En Silencio
c)Y soy Rebelde!
d)Un poco de tu amor

9.)Ktorá pieseň od RBD definuje doslovný preklad ,,pobozkaj ma bez strachu"?
a)Sólo Quédate En Silencio
b)Un poco de tu amor
c)Ser o parecer
d)Besame sin miedo

10.)Ako sa volal sitcom ktorý natočila skupina RBD?
a)Cameleones
b)Tiempo Final
c)Mujeres Asesinas
d)La Familia

11.Aké je druhé priezvisko Mii Colucci?
a)Rey
b)Careras
c)Caceres
d)Cervera

12.V ktorej novele si Mayte zahrala postavu Lucrecie Cordoby?
a)Cuidado con en Angel
b)Mi pecado
c)Rebelde
d)Primer amor

13.Ako sa volá prvé sólové album od Anahí?
a)Mi delirio
b)Hoy es manana
c)Baby blue
d)Anclado en mí corazón

14.Ako sa volá pieseň,ktorú venoval Diego Roberte v 60.Epizóde?
a)Inacanzable
b)Este Corazon
c)Por Besarte
d)Una Cancion

15.Ako sa volá pieseň vďaka ,ktorej si Miguel spomenul na Miu?
a)Un Poco de tu amor
b)Este Corazon
c)Una Cancion
d)Salvame

16.Ako sa volá posledné CD,ktoré vydala skupina RBD?
a)Inacanzable
b)Para olvidarte de mí
c)Empezar desde cero
d)Y no puedo olvidarte

Vyhodnotenie:

1.)a,2.)d,3.)c,4.)a,5)b,6.)c,7.)a,8.)b,9.)d,10.)d,11.)c,12.)b,13.)b,14.)d,15.)d,16.)b

Za každú správnu odpoveď si pripočítajte 1 bod.

16-15-Si profík!Važne blahoželám,môžeš si hrdo hovoriť Rebel!
14-12-Normál
12-9-Chválitebný
9-5-v poho
5-2-starneš
2-0-vieš ty vôbec niečo okrem názvu ,že Rebeli?

Svoje výsledky napíšte do komentárov som vážne zvedavá ako ste dopadli,či môžem takéto testy zavádzať aj častejšie...

test3+ obrazok ku tomu

31. října 2010 v 17:30 TESTY RBD

Obrázok

Si rebelka?(iba pre baby)

Robíš si, čo chceš, a všetci tancujú, tak ako ty pískaš, alebo riešiš všetko kompromisom?

1) To najrebelskejšie, čo si kedy v živote urobila...a) Povedala si rodičom, že prenocuješ u svojej priateľky, a v skutočnosti si išla na párty (5)b) Pred celou triedou si vynadala učiteľovi (3)c) Nepriznala si sa k jednej päťke z písomky (1)


2) Čo ťa dokáže naozaj rozčúliť?a) egoistickí idioti (3)b) fľak na tvojom obľúbenom tričku (1)c) násilie v každej forme (5)


3) Tvoji rodičia ťa nechcú pustiť von. Ty...a) .... zostaneš doma a trucuješ (1)b) ... tajne odídeš z domu (5)c) ... zavoláš kamoške, aby prišla ona k tebe (3)


4) Prichytila si svojho priateľa, ako sa olizuje s inou. Ako zareaguješ?a) Odteraz ho úplne ignoruješ (3)b) Všetkým porozprávaš jeho najintímnejšie tajomstvá (5)c) Okamžite varuješ pred ním ostatné baby (1)


5) Náhodou stretneš chalana, o ktorom celé dni snívaš, a on sa ti prihovorí! Ty...a) ... pokojne sa s ním pozhováraš (1)b) ... hlboko sa mu pozrieš do očí - tomu určite porozumie! (3)c) ... zachováš si odstup (5)


6) Pri nakupovaní je predavačka k tebe odporná. Čo urobíš?a) Zostaneš slušná (1)b) Aj ty si k nej hnusná (5)c) Mlčky z obchodu odídeš (3)


7) Jedno dievča sa negatívne vyjadruje o tvojom outfite...a) Okamžite to dostane od teba naspäť (5)b) Najradšej by si sa prepadla pod zem (1)c) Jej názor ťa nezaujíma (3)


8) Ktorý symbol ťa najviac osloví?a) kruh (1)b) štvorec (3)c) trojuholník (5)


A teraz si ešte za každú výpoveď, ktorá sa na teba hodí, pripočítaj 5 bodov:- som veľmi samostatná- ak s niekým nespravodlivo zaobchádzajú, zastanem sa ho- veci, ktoré robia všetci ostatní, ma nudia- s rodičmi sa stále častejšie hádame- poviem vždy to, čo si myslím


8 - 26 BODOVZložité situácie najradšej riešiš kompromisom. Ak aj protestuješ, tak vždy slušne a pokojne. Ak však ideš za svojím cieľom, vieš byť veľmi rozhodná a odhodlaná.


27 - 45 BODOVAk chceš, si sladká a bezbranná, ale ak s tebou niekto zaobchádza zle, ukážeš svoje ostré pazúriky. Vždy každému otvorene a na rovinu povieš to, čo si myslíš.


46 - 65 BODOVVždy presne vieš, čo chceš, a ideš si svojou vlastnou cestou. Chalani musia skákať podľa teba a aj v partii si ty pánom. Je ti úplne jedno, čo si o tebe myslia ostatní.

Body

31. října 2010 v 17:29 TESTY RBD
66 - 50 bodov:
Gratulujem, naozaj sa vyznáš v seriáli Rebeli 

50-35 bodov :
Si menší Rebelo-maniak 

35-15 bodov:
Poznáš Rebelov ale nie na toľko že by si o nich vedel všetko

15-0 bodov :
Vieš vôbec o čom je reč ? 

Mega valentýsky test

31. října 2010 v 17:22 TESTY RBD

Obrázok
1. S kým chodila Angelique z obsadenia Rebelde?
a) Eddy, Diego
b) Jack, Derrick
c) Jack, Diego
2. S kým chodila Roberta na konci 1. Série?
a) Simon
b) Diego
c) Ivan
3. Kto bol Christopherova detská láska?
a) Belinda
b) Any
c) Dul
4. S kým chodila počas seriálu Jose?
a) Teo, Luciano, Tomas, Ivan
b) Teo, Luciano, Javier, George
5. Počas Verano de amor chodila Dul s...?
a) Memo
b) Pablo Lyle
c) Poncho
6. S kým chodila počas seriálu Lupe?
a) Nico, Tomas, Luciano, Ivan
b) Nico, Leo, Tomas, Rocco, Santos
c) Nico, Santos, Leo, Tomas
7. S kým chodila Any z obsadenia Rebelov?
a) Derrick
b) Poncho
c) Any
8. S kým chodila Pilar v 1. Sérii?
a) Tomas
b) Giovanni
c) Joaqin
9. S kým chodila počas seriálu Celina?
a) Max, Miquel
b) Miquel, Giovanni, Max
c) Miquel, Giovanni
10. S kým chodil Madarriaga?
a) Renata
b) Alma
c) Alicia
11. S kým chodila Lupe na konci seriálu?
a) Santos
b) Nico
c) Leo

12. Má Christian manžela?
a) Mal, už sa rozišli
b) Áno
c) Nie
13. Kto je manžel Grettel Valdez?
a) Andres Gutuzzier
b) Patricio Borhetti
c) Luis Roberto Guzman
14. Najznámenjší vzťah May bol s...?
a) Pedro Damian
b) Guido
c) Ucker
15. Má Enrique Rocha manželku?
a) Áno
b) Nie
16. S kým chodil Diego na začiatku tretej série?
a) Roberta
b) Lola
c) Sol
17. S kým chodil Poncho v RBD La familia?
a) Any
b) Fabiola
c) May
18. S kým chodí Eddy?
a) Angelique
b) Natasha
c) Fuzz
19. Kde oznámili Any a Ucker svoj rozchod?
a) Otro rollo
b) Show de Christina
c) Don Francisco
20. S kým podviedol Miquel Miu?
a) So Sabrionou
b) S nikým, iba si to myslel
21. S kým podviedol Teo Jose?
a) Sol
b) Lola
c) Raquel
22. Ako dlho spolu chodili Any a Ucker?
a) 8 mesiacov
b) Rok
c) 6 mesiacov
23. Do koho bol zaľúbený Ucker v RBD La familia?
a) Dul
b) May
c) Daniela
24. S kým išiel na rande Chris v 2. dieli RBD La familia?
a) Manažérka RBD
b) May
c) Fabiola
25. Ako sa volala matka Javiera, s ktorou chodil Leon?
a) Mabel
b) Ines
c) Anna
26. S kým otehotnela Celina?
a) Max
b) Alex
c) Iňaki
27. S kým chodila na začiatku 2. série Lupe?
a) Leo
b) Santos
c) Nico
28. S kým chodil počas 3. Série Giovanni?
a) Augustina
b) Sol
c) Lola
29. S kým nakoniec skončil Ucker v RBD La familia?
a) Any
b) Dul
c) Daniela
30. S kým chodila Jose, aby Teo žiarlil?
a) Luciano
b) George
c) Tomas
31. Zobral si Franco Valeriu?
a) Áno
b) Nie
32. Ako sa volal Chrisov manžel?
a) Fernando
b) Luciano
c) BJ Murphy
33. Akú pesničku zložili Miquel a Diego pre Miu a Robertu?
a) Nuestro amor
b) A tu lado
c) Este corazon

Animočky

31. října 2010 v 17:14 Animky
[Image: anahi265py9.gif][Image: miguelmiabn7pn0.gif][Image: mym2temp3xk5.gif][Image: mym2temp6xu9.gif]
[Image: mym2temp6xu9.gif][Image: pepsi510.gif][Image: 173316820248870eb1b07f5.gif][Obrazek: beznazwy1.gif]
[Obrazek: 70047124.gif][Obrazek: 34qmyz6.gif][Obrazek: 5mfsdt.gif][Obrazek: df8utc.gif][Obrazek: 10ydlzc.gif][Obrazek: anigifjj.gif]
[Obrazek: 566565.gif]click to zoomIPB Image

Obrázok Albumu

31. října 2010 v 17:08






Haloween Make Up

31. října 2010 v 16:09

Misschievous-Halloween-look

VIDEO AKO SA NAMALOVAť NA HALOWEEN





RBD HALOWEEN 30.10.2010

31. října 2010 v 16:02
TAK DNES JE HALOWEEN ALE NENI IBA TAKí HALOWEEN ALE JE RBD HALOWEEN


31.10.2010 OSLAVUJEME HALOWEEN , TAKTO ZAžíVALY REBELI HALOWEEN V 30.10.2010





Veselé pesničky od RBD

31. října 2010 v 15:36

Veselo nám je teraz hehe:D :D: D:D




20. epizóda

31. října 2010 v 15:23 EPIZODY
Diego sa vyhráža Roberte, že draho zaplatí za to, že z neho urobila pred jeho otcom hlupáka...
Diego a Roberta



Marcelino (Dylan Obed) dal Jóse Luján (Zoraida Gómez) papiere, ktoré majú byť záznamom s jeho životným príbehom - v skutočnosti je tam však len podpis osoby, ktorá ho priniesla do školy! Roberta (Dulce María) ale povzbudí Jóse Luján, že možno práve vďaka kópii podpisu zistí, o koho vlastne ide! Miguel (Alfonso Herrera) vyčíta Míi (Anahí), že je hysterická a rozmaznaná, že žije vo svete fantázie - a že bude veľmi prekvapená, keď konečne spozná reálny život. Miguel nájde pri bazéne škatuľu s informáciami o niektorých držiteľoch štipendií... Roberta presvedčí chlapcov, aby išli na diskotéku. Marcelino volá na políciu, ktorá chytí na školskom ihrisku riaditeľa školy Pascuala (Felipe Nájera) a školského prefekta Estebana (Aitor Iturrioz), ako sa plazia po zemi... Diego (Christopher Uckermann) sa vyhráža Roberte, že draho zaplatí za to, že z neho urobila pred jeho otcom (Enrique Rocha) hlupáka...